Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://fodima.no

FODIMA.no eies og driftes av Vegard Hauge Enk., Org. nr. 917 523 193

Kommentarer

Når besøkende sender inn kontaktskjema på siden, lagres informasjonen gitt inn i kontaktkjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår, registrerer vi en del personopplysninger hver gang noen er inne på nettsidene. Som de aller fleste andre nettsider bruker vi såkalte «cookies» for å registrere informasjon om hver enkelt brukersesjon. Slik informasjon brukes til statistikk, blant annet for å vite hvor mange som besøker nettsiden, hvilke sider som er populære og så videre. Til dette arbeidet brukes Google Analytics.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen personlige opplysninger med andre utover det som fremgår av denne personvernerklæringen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenester som er avtalt eller beskrevet i denne erklæringen, inntil du ber oss slette dem, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

FODIMA v/Vegard Hauge Enk. er behandlingsansvarlig for personopplysninger som nettstedet registrerer og behandler, jfr. personvernforordningen artikkel 4, punkt 7. Du kan ta kontakt for ytterligere spørsmål eller avklaringer.