Webdesign

Oversiktlige nettsider med gode brukergrensesnitt

Enkle nettsider

En nettside er en unik mulighet til å kunne presentere bedriftens virksomhet og for mange den aller viktigste kanalen til å komme i kontakt med nye kunder.

De enkleste nettsidene har gjerne kontaktinformasjon og et tilpasset kontaktskjema der kunden enkelt kan sende inn en henvendelse, be om pristilbud el.l.

Vi har også veldig nyttige verktøy for deg når du skal komme med innspill til en nettside under utvikling. Du kan veldig enkelt legge inn kommentarer og ønsker som fortløpende sjekkes ut og utbedres av oss.

Avanserte nettsider

Mange bedrifter har behov for mer avanserte nettsider med mer innhold og flere funksjoner.

FODIMA kan forestå ved opprettelse av nettbutikk og sider med mye forskjellig funksjonalitet.

Ta kontakt og gi oss litt input på dine planer og hvilket tidsperspektiv du har, så skal jeg gi deg en tilbakemelding på om dette er noe jeg kan bistå deg med.

SEO

Søkemotoroptimaliserende tiltak for å bedre nettsidens rangering i søkemotorer som Google, Bing, Yahoo m.fl.

Google vurderer nettsidene på bakgrunn av en rekke faktorer. Bl.a. er sidens antatte relevans for den som søker, innlastingshastighet og brukervennlighet viktig.

I tillegg benyttes profesjonelle SEO-verktøy som effektivt bedrer sidenes rangering.

Backup

Alle nettsider under FODIMAs vinger sikkerhetskopieres minimum én gang i døgnet for å redusere risiko for tap av data dersom en uventet hendelse skulle inntreffe.

Sosiale medier

Kontakt oss dersom du ønsker hjelp til å drifte og vedlikeholde bedriftens sider på sosiale medier som Facebook, Instagram el.l., evt også å håndtere bedriftens annonsekampanjer i de samme sosiale mediene.

Noen FODIMA-leveranser

KONGSBERG TERRASSE

arrow green 2

Ønsker du å bli kontaktet?

arrow green

Takk for at du tar kontakt :-)

Du hører fra meg i løpet av en av de kommende dagene.